Sosyal Medya

Blog


Zemin ve Bina Temizliğinde Öncelikli Dikkat Edilmesi Gerekenler

TemizliÄŸin en önemli konularından biri olan Zemin temizliÄŸi, özellikle geniÅŸ ve ferah mekanlarda öncelikli olarak dikkat çekmektedir. Ä°yi yapılmamış bir zemin temizliÄŸi gerek mekanın hava kokusunun deÄŸiÅŸimi gerekse görsel olarak kötü bir izlenim bırakmaktadır.

Yazının Devamı >

Temizlik Şirketi Seçilirken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Temizlik ÅŸirketi seçilirken nelere dikkat edilir sorusunun yanıtlarına, özellikle bulunduÄŸu alanda bir temizlik ÅŸirketi ile çalışacak olan kiÅŸilerin çok fazla ihtiyacı vardır. Rekabet ortamının çok güçlü olduÄŸu temizlik piyasasında, bilinçli ÅŸekilde yapılan doÄŸru tercih ile çok iyi sonuçlar alınabilecekken, yapılan yanlış seçimlerin olumsuz pek çok sonucunun bulunabileceÄŸi unutulmamalıdır.

Yazının Devamı >

Ofis TemizliÄŸi

Günümüzde belki evimizden daha fazla vakit geçirdiÄŸimiz ofislerimizin temizliÄŸi kiÅŸisel saÄŸlığımız açısından önemli olmakla birlikte ÅŸirket politikası ve müÅŸterilerin memnuniyeti açısından da büyük önem arz etmektedir. Ä°nsanlar göze hitap eden ve görsel olarak estetik görünen mekanlarda daha fazla oturmaktan hoÅŸlanırlar. Bunun yanında hijyen dediÄŸimiz prensip özelliÄŸi ofis temizliÄŸinde de oldukça önemli bir yer kaplamaktadır.

Yazının Devamı >